"Ko se disk pokvari", objava prispevka na Kanal-u A

"Ko se disk pokvari", objava prispevka na Kanal-u A o reševanju podatkov, ki ga izvajamo v našem podjetju 

http://www.kotar.si/aktualno/_ko_se_disk_pokvari_objava_prispevka_na_kanal-u_a.html 

 

Programiranje blagajne na višji DDV

Nudimo programiranje vaše blagajne na višji DDV. Po dogovoru možen prevzem in dostava blagajne na vašo lokacijo.
Za več informacij prosimo pokličite 01/ 5800 879, 01/ 4202 500 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Storitev zavarovanja vsebin na podatkovnih nosilcih

Storitev zavarovanja vsebin na podatkovnih nosilcih
R-paket prinaša novo dimenzijo varnosti podatkov
Podjetje ANNI d.o.o., ki je konec lanskega leta prevzelo dejavnost reševanja podatkov podjetja KOTAR, predstavlja izjemno zanimivo storitev zavarovanja vsebin na podatkovnih nosilcih. Kupcem računalniške opreme in drugih pomnilniških medijev nudi R-paket, privlačno zavarovanje njihove vsebine, in sicer za obdobje treh let. Miren spanec za uporabnike znaša le 13,30 evra na leto.
R-paket je rešitev, ki podatkom v namiznih ali prenosnih računalnikih ter na najrazličnejših nosilcih prinaša povsem novo dimenzijo varnosti. Podjetje ANNI na ta način storitev reševanja podatkov KOTAR še nadgrajuje z garancijskim jamstvom. 
Kako deluje? Kupec računalniške opreme, opremljene s podatkovnim nosilcem (diskom, pogonom SSD, pomnilniško kartico, ...), lahko ob nakupu doplača 39,90 evra za R-paket. S tem prejme 3-letno zavarovanje pomnilniškega medija ter jamstvo, da mu bodo strokovnjaki za reševanje podatkov v primeru okvare medija z njega rešili podatke. Te mu bodo pred vrnitvijo tudi shranili na enakovreden (ali boljši) medij. Paket reševanja podatkov stranki prinaša dodatno varnost, saj dodatno preprečuje izgubo podatkov. V primeru okvare podatkovnega nosilca je le ta deležen laboratorijskega reševanja podatkov, v okviru katerega strokovnjaki rešijo praktično vse mogoče podatke, dokumente, fotografije, glasbo, filme ... Reševanje podatkov je kar se da univerzalno, saj je primerno za vse vrste in blagovne znamke trdih diskov ter drugih nosilcev. 

Preberite več: Storitev zavarovanja vsebin na podatkovnih nosilcih

Podjetje ANNI prevzelo dejavnosti podjetja Kotar

Podjetje ANNI prevzelo dejavnosti podjetja Kotar – napredno reševanje podatkov je sedaj na voljo v Trzinu 

Podjetje ANNI iz Trzina je prevzelo dejavnosti računalniškega podjetja Kotar iz Ljubljane, ki je del svojih dejavnosti preselil v ZDA. Nudenje storitev naprednega reševanja podatkov iz najrazličnejših nosilcev in medijev bo od septembra naprej na voljo v Trzinu, kamor se seli tudi servis računalniške opreme, tiskalnikov in biro opreme. ANNI bo v prihodnje ohranil blagovno znamko Kotar, ki je v zadnjih letih postala sinonim za zanesljivo reševanje podatkov.

 

 

Preberite več: Podjetje ANNI prevzelo dejavnosti podjetja Kotar

Aktualno

08/05/2014 Saso
"Ko se disk pokvari", objava prispevka na Kanal-u A o reševanju podatkov, ki ga izvajamo v našem...

Pohvale

08/07/2016 Saso
Reševanje podatkov. Je to sploh mogoče, me sprašujejo tisti, s katerimi delim svojo zgodbo. Sem...
05/07/2016 Saso
S prenosnikom sem hodila po svetu  še takrat, ko mnogi niti stacionarnega računalnika niso...
21/06/2016 Saso
Spoštovani! Zahvaljujem se vam za povrnitev podatkov in izjemno profesionalni odnos. Storitev ste...

Tagi