Hitrost in odzivnost pri reševanju podatkov

Zahvaljujem se vam za hitrost in odzivnost pri reševanju podatkov. Vsi so me strašili, da je strošek takšen, da moraš prodati pol kmetije, da ti rešijo podatke.
Ni sicer brezplačno, vendar cena je razumna in po mojem mnenju sprejemljiva.

Janez Završnik
Biro Center d.o.o.

Rad bi se zahvalil in pohvalil ...

Zahvala

Rad bi se zahvalil in pohvalil hitro urejeno reševanje podatkov precej zapletenega primera (poln, podrt RAID 0 zaradi okvare enega diska), prav tako pa tudi zaradi nadaljnih komplikacij iz moje strani, ki ste jih rešili brez kakršnihkoli težav in brez kakršnegakoli kompliciranja.

Nasploh izredno profesionalen in prijazen odnos osebja. Hitra korespondenca, pa tudi prilagajanje strokovnega/tehničnega jezika znanju sogovornika (kar je dandanes že redkost).

Dejan, ki je reševal moj primer je uspel dobiti nazaj popolnoma vse kar je bilo treba.

Hvala za rešenih 2TB podatkov, veliko od njih praktično nenadomestljivih, ter še za nekaj dodatnih uporabnih informacij okoli shranjevanja podatkov.

Simon Penšek

Zvečer sem že koristil podatke ...

Spoštovani!

Včeraj sem dvignil disk. Zvečer že koristil rešeno shranjene podatke. Hvala na vaši profesionalnosti in hitrost. Z velikim zadovoljstvom vas bom priporočil vsem katerim se zgodi to kar meni.

Še enkrat iskrena hvala in veliko poslovnih uspehov še naprej.

Gregorič Nedeljko

Poplave v Ljubljani

Lanske poplave v Ljubljani so nepričakovano zalile tudi družinsko digitalno skladovnico datotek, podatkov in kar je bilo najhuje - slik.
Vse skupaj je bilo sicer lično zapakirano v kovinsko škatlico s štirimi 1TB diski v RAID5 diskovnem polju (http://eshop.macsales.com/shop/hard-drives/RAID/Desktop/).

Kot se je izkazalo po iztočenih litrih umazane vode iz kot je izgledalo suhega ohišja, pa temu ni bilo ravno tako, voda je našla pot tudi v notranjost diskov. Druga ovira je bil RAID5, ki ni bil hardwareski, temveč softwareski, kar je posledično še bolj zakompliciralo obnovitev podatkov.

Vendar za Dejana in njegovo ekipo ni bilo ovir in so uspešno rešili vse podatke. Med drugim tudi ene par takih, za katere sem bil prepričan, da sem jih že izgubil (hitri prsti na brisanju koša za smeti).

Vsa zahvala gre ekipi »KOTAR reševanje podatkov« iz podjetja ANNI d.o.o. za uspešno rešitev naših datotek in družinskih slik.

Saša Sraka

 

 

Že drugič ...

Spoštovani,
 
že drugič ste dokazali da obvladate svoje delo. Hvala za rešitev zagonskega diska s podatki. Računalnik se zažene brez problema in zahtevani CAM program tudi tako, da kapo dol!
 
Hvala, 
lep pozdrav.
 
Nikolaj Onič s.p.
CNC Univerzal

Zahvala

Zahvaljujem se g. Urošu za hitro rešitev moje zagate, v katero me je pripeljala okvara diska.

Marko GregorcZahvala

Groza!

Groza! Kar na enkrat se mi računalnik ni več prižgal.

No, hvala Bogu, je bil še v garanciji, zato sem ga nesla na servis, kjer pa so mi rekli, da podatkov ne morejo dobiti! Ne morejo, in to na servisu!

Prepričana sem bila, da se mi je sesul cel svet - na njem sem imela namreč vse slike od mojega sinčka, ki je bil takrat star 2 leti (le nekaj slik sem imela razvitih).

Slike prvorojenčka, in to od prvih dveh let, ko se res neprestano spreminja in so neprecenljive vrednosti! Računalnik sem vzela nazaj, saj sem upala, da bo kdo drug znal rešiti moje slike. Tudi nekemu drugemu računalniškemu strokovnjaku to ni uspelo, me je pa zastrašil, da to zna le "Kotar" in da zaračuna okoli 1.000 eur. Toliko denarja v tistem trenutku niti slučajno nisva imela.

Vseeno sem poklicala v podjetje Anni d.o.o. in vprašala, če se podatki lahko pridobijo in kakšna bo cena ter če se lahko odločiva čez nekaj mesecev za rešitev teh podatkov.

Javil se je nadvse prijazen sogovornik (Uroš) in rekel, naj pripeljem računalnik v podjetje in mi zagotovil, da se vse da in da se lahko tudi čez eno leto odločim za reševanje podatkov.

Po pregledu diska mi je zagotovil, da se bo dalo pridobiti vse slike, in to za ceno 280 eur! Moram poudariti, da takšne prijaznosti še nisem doživela; mogoče je bila kriva moja visoka nosečnost?!

Glede na to, da so me vsi strašili, kakšen enormen strošek bo to, sem bila s ceno več kot zadovoljna in sem se za reševanje podatkov odločila že takoj naslednji mesec.

Ko je mož prevzel računalnik, me je čakala tudi prisrčna čestitka ob rojstvu drugega otroka v imenu celotnega kolektiva.

Hvala Anni d.o.o., hvala »Kotar reševanje podatkov«, hvala Uroš!

Lea Plut  

 

Zelo profesionalen odnos

Zelo profesionalen odnos in izjemno hitra storitev. Praktično čez noč, sem dobila nazaj vse svoje podatke.
Poleg tega pa so vsi zelo prijazni. Hvala, fantje!

Najlepša hvala vnaprej!
Lep pozdrav!
M. E.

Brez podatkov ne bi bilo več podjetja!

V podjetju Element lab d.o.o. pretežno delamo spletne storitve, ki morajo biti dosegljive na strežnikih 24/7/365.Strežniki morajo delati, brez tega lahko zapremo podjetje.

V decemberskem navalu na spletne strani / trgovine se je eden izmed glavnih strežnikov začel čudno obnašati inprišlo je do te mere, da se strežnik ni več odzival. Po dolgi analizi smo ugotovili da gre za okvaro več diskovnih polj, rešitev podatkov je bila že zelo sporna. Več strokovnjakov iz različnih podjetij je že dvignilo roke nad zadevo in nas obsodilo na propad. Pretežno se lahko zahvalimo podjetju Anni d.o.o., ki so nam na koncu rešili vse podatke in tako rešili podjetje pred morebitnim propadom.

Vse kar lahko rečem je da smo zelo veseli da smo se odločili zadevo predati podjetju Anni (Kotar reševanje podatkov), saj so pristopili k zadevi profesionalno in hitro. Nočemo sploh več razmišljati o temu, kaj bi se zgodilo če podatkov ne bi dobili.

Glede na našo izkušnjo, lahko podjetje Kotar priporočam vsem, v kolikor se vam pripeti kaj podobnega.

Za naše podjetje pa vem, da kolikor bomo v prihodnje še imeli kakšne podobne težave tudi pomislili ne bomo več, da bi k zadevi pristopili sami in s tem tvegali izgubo podatkov, ker na tem področju štejejo samo izkušnje, oprema in veliko znanja, kar pa definitivno imajo v omenjenem podjetju.

Še enkrat hvala podjetju Anni d.o.o. (Kotar reševanje podatkov), osebna zahvala pa Dejanu iz oddelka za reševanje podatkov.

Prav lep pozdrav,

Primož Juvančič
Element lab d.o.o.

Neljubi dogodek

Na šoli se nam je zgodil neljubi dogodek, da se je sistemski disk na serverju pokvaril. Ker je bil ves računovodski program in program za kadrovsko evidenco na njem in nismo imeli nastavljenega nobenega backupa, smo se morali zateči k reševanju podatkov.

Pri Kotarju so bili zelo prijazni, profesionalni in hitri. Še isti dan sem poslal disk na njihov naslov in že drug dan dobil diagnozo problema. Reševanje podatkov je bilo gotovo ta isti dan, samo kopijo rešenih podatkov pa smo dobili že naslednji dan. Vse skupaj je torej trajalo tri dni, kar je zelo hitro.

Zahvaljujemo se zaposlenim pri Kotarju za tako hitro rešitev našega problema. V bodoče se bomo sigurno obrnili na njih.

Lep pozdrav.

 

Matej Nemec,

Dvojezična srednja šola Lendava

 

Anni d.o.o.
Motnica 7a
1236 Trzin

www.kotar.si 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

tel. 01/ 5-800-887
info 24/7 031/692-555

 

Aktualno

08/05/2014 Saso
"Ko se disk pokvari", objava prispevka na Kanal-u A o reševanju podatkov, ki ga izvajamo v našem...

Pohvale

02/03/2020 admin
Iskreno se zahvaljujem za storitve podjetja ANNI, saj so mi rešili več kot samo podatke s SSD diska....
04/05/2018 amatej
Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za profesionalno in uspešno izvedbo reševanja podatkov in zelo...
23/04/2018 amatej
Na raziskovalnem institutu v Franciji se je pokvaril disk na racunalniku z zelo pomembnimi podatki....

Tagi