Prispevki

Disk mi je šel k vragu in podatki seveda tudi

V petek sem prinesla k vam računalnik, disk mi je šel k vragu in podatki seveda tudi. Podatke sta mi poskusila rešiti že dva - prijatelj, ki se sicer spozna, ni pa specialist in nekdo, ki se profesionalno ukvarja z reševanjem podatkov. Oba sta rekla, da podatkov ni....
Ampak jaz nisem obupala in ker pravijo, da gre v tretje rado, sem si rekla, da grem poskusit še v Kotar. In v petek popoldne prinesem računalnik, počakam 10 minut in....podatki so tu!

Preberite več: Disk mi je šel k vragu in podatki seveda tudi

Reševanje podatkov - vedno Kotar

Tudi nam se je zgodilo pred kratkim, da računalnik ni več zaznal SSD diska na katerem so bili zelo pomembni arhivski video posnetki. Večje panike nismo zaganjali saj se nam to ni zgodilo prvič in vemo, da v Trzinu- Ljubljana obstaja podjetje Anni d.o.o. – Kotar d.o.o., pri katerem vam bo strokovno osebje vedno pripravljeno pomagati in rešiti vaše najdragocenejše podatke. Za Kotar ni težave, ki jo ne bi rešili saj so nam pomagali že pri reševanju podatkov z različnih sistemov diskov in tudi poplavljenega mobilnega telefona s katerega so name rešili prav vse podatke.

Preberite več: Reševanje podatkov - vedno Kotar

Rešene slike

Rad bi se zahvalil za izredno profesionalnost in pomoč vsem pri podjetju Kotar - reševanje podatkov predvsem pa G. Urošu Lutarju. Slike, katere so rešili so zame in mojo boljšo polovico zelo pomembne in sva zelo vesela, da so jih uspeli rešiti. Njihovo delo pa ima se večjo težo ker se midva kar dosti razumeva glede reševanja podatkov vendar nama kljub veliko programom le-teh ni uspelo rešiti. Njim je uspelo zato res bravo in samo tako naprej.

Preberite več: Rešene slike

Hitra in kvalitetna rešitev

Hvala za hitro in kvalitetno rešitev, za nas res velikega problema, ki nas je obremenjeval kar nekaj časa. 
Želim vam veliko uspehov tudi v bodoče in lep pozdrav iz Hrastnika.

Jerica Laznik,
DI Hrastnik
 

RAID5 diskovno polje

Kljub temu, da za svoje poslovne podatke uporabljamo profesionalno HP storage enoto, v kateri je RAID5 diskovno polje sestavljeno iz 14-ih diskov se nam je zgodilo najhujše!
 
Prišlo je do okvare enega od diskov, kar še vedno ni predstavljalo problema, kajti RAID5 varuje podatke v takih primerih. Po menjavi diska smo izvedli rebuild diskovnega polja. Sredi te operacije je vse skupaj zablokiralo in podatki so nenadoma postali nedostopni.

Preberite več: RAID5 diskovno polje

 

Anni d.o.o.
Motnica 7a
1236 Trzin

www.kotar.si 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

tel. 01/ 5-800-887
info 24/7 031/692-555

 

Aktualno

08/05/2014 Saso
"Ko se disk pokvari", objava prispevka na Kanal-u A o reševanju podatkov, ki ga izvajamo v našem...

Pohvale

02/03/2020 admin
Iskreno se zahvaljujem za storitve podjetja ANNI, saj so mi rešili več kot samo podatke s SSD diska....
04/05/2018 amatej
Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za profesionalno in uspešno izvedbo reševanja podatkov in zelo...
23/04/2018 amatej
Na raziskovalnem institutu v Franciji se je pokvaril disk na racunalniku z zelo pomembnimi podatki....

Tagi