Prispevki

Rešeni podatki

Pripravljena na delo, vtaknem ključek v računalnik. Kliknem prvič, nič, drugič nič...panika, Ko sem se zavedala, da lahko izgubim podatke, ki so pomembni tako za mene osebno kot za društvo, ki ga vodim, sem se zjokala. Ker že pol leta nisem naredila kopije ključka, bi ostala brez letošnjih razpisov v elektronski verziji, poročil za ministrstva, projektov in člankov, pomembnih za pripravo doktorske naloge.

Preberite več: Rešeni podatki

Rešen USB ključ

Po enem mesecu dela v službi, se mi je zgodilo nepričakovano… skoraj 100 strani dolg dokument sem zadnji dan po obdelavi shranil samo na USB ključ in ko sem se drugo jutro vrnil na delovno mesto, sem ugotovil, da se je le-ta sesul. S tem se mi je zbrisalo vso preteklo delo in ves trud, ki sem ga moral vložiti za pripravo tako pomembnega poročila za oddajo nadrejenim.

Preberite več: Rešen USB ključ

Meseci nalaganja podatkov z interneta so bili za disk preveč

Po večih mesecih nalaganja podatkov na disk preko interneta, mi je disk končno dal zadnji izdih v mesecu Juliju. Seveda takrat sem bil ravno na 4 mesečnem potovanju v ZDA in nisem vedel kaj točno bi ko pridem domov. Po iskanju z vseh koncev pridem do spletne strani kotar.si .

Preberite več: Meseci nalaganja podatkov z interneta so bili za disk preveč

Otroci so polili sok po prenosniku!

Pred dobrimi 4 meseci se je zgodilo nekaj, na kar človek ne računa prav vsak dan - namreč odpoved prenosnega računalnika. Otroci so se igrali in žal nerodno prevrnili kozarec soka po mizi, pa tudi malo po prenosniku, Hitro ugasnemo prenosnik, poskušamo posušiti disk s suhimi krpami ipd. Spet vklop prenosnika, namesto zagona OS Window pa "zloglasni" blue screen?! Po nekaj zagonih, bios resetih ipd. sem se vdal, ... stvar je postala zame resna. Hitro klicati prijatelje, ki se spoznajo na te stvari!!

Preberite več: Otroci so polili sok po prenosniku!

Rešeni podatki s strežnika, rešeno podjetje

Zgodilo se je. Crknil je naš edini strežnik. Strežnik, za katerega smo tako lepo skrbeli, nas je pustil na cedilu. Dva od štirih diskov sta prenehala dihati in naša poslovna pot se je ustavila. Tri leta razvoja spletnih aplikacij je bilo uničenih. Tri leta dela je bilo zaman? Mnogo uspešnih slovenskih podjetij je izgubilo njihove spletne aplikacije, med njimi najbolj uspešna slovenska podjetja  … Vse se je končalo na poletno sobotno jutro. Back-up podatkov nismo imeli, bili smo uničeni. Sredi čudovite poletne nedelje, smo mrzlično iskali nekoga, ki nam bo pomagal.

Preberite več: Rešeni podatki s strežnika, rešeno podjetje

 

Anni d.o.o.
Motnica 7a
1236 Trzin

www.kotar.si 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

tel. 01/ 5-800-887
info 24/7 031/692-555

 

Aktualno

08/05/2014 Saso
"Ko se disk pokvari", objava prispevka na Kanal-u A o reševanju podatkov, ki ga izvajamo v našem...

Pohvale

02/03/2020 admin
Iskreno se zahvaljujem za storitve podjetja ANNI, saj so mi rešili več kot samo podatke s SSD diska....
04/05/2018 amatej
Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za profesionalno in uspešno izvedbo reševanja podatkov in zelo...
23/04/2018 amatej
Na raziskovalnem institutu v Franciji se je pokvaril disk na racunalniku z zelo pomembnimi podatki....

Tagi