Disk je prehudo okvarjen

Se zgodi tudi v boljših familijah. Dovolj je splet okoliščin. Avtomatika arhiviranja je nekje odpovedala, prenesel se je le del datotek z glavnega na dodatni disk. Glavni disk pa je brez napovedi odpovedal par ur kasneje. Na uradnem servisu so disk zamenjali z novim, podatkov pa niso reševali. Programčki za restavriranje podatkov, ki jih tudi drago prodajajo, so uspešni le za neke primere. 

Za ne prav preveč zapletene, bom dodal. Ki jih lahko z nekaj znanja in branja navodil razrešiš tudi sam. Obenem spoznaš, da se tudi največjemu pc-guruju na neki stopnji problema zatakne. Potem se je začela odisejada še po drugih servisih z vedno istim rezultatom: žal, ne moremo nič, disk je prehudo okvarjen, nimamo pravih aparatur - da pa v tujini to obnavljajo, ampak je grozno drago in zamudno, veste.

Hm, če je na disku za več let lastnih izdelkov, potem najbrž ne more biti tako drago, si rečeš in iščeš rešitev naprej. In nato sem na spletu (končno) našel Kotarja. Ter vpise, kot je tale. Dajmo poizkusit. No, ni se končalo le pri poizkusu: malo je trajalo, a nazaj sem dobil image diska s podatki! Xls, doc, txt, pdf, php, htm ... pošta, adresar ... ni da ni. Hvala Robertu in fantom s servisa. Vesel sem, da so uspeli in da smo se spoznali, obenem pa upam (in to naj ne zveni preveč nesramno), da se nikoli več ne vidimo. :)

Boris 

 

Anni d.o.o.
Motnica 7a
1236 Trzin

www.kotar.si 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

tel. 01/ 5-800-887
info 24/7 031/692-555

 

Aktualno

08/05/2014 Saso
"Ko se disk pokvari", objava prispevka na Kanal-u A o reševanju podatkov, ki ga izvajamo v našem...

Pohvale

02/03/2020 admin
Iskreno se zahvaljujem za storitve podjetja ANNI, saj so mi rešili več kot samo podatke s SSD diska....
04/05/2018 amatej
Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za profesionalno in uspešno izvedbo reševanja podatkov in zelo...
23/04/2018 amatej
Na raziskovalnem institutu v Franciji se je pokvaril disk na racunalniku z zelo pomembnimi podatki....

Tagi