Hvala za vse rešene datoteke

Sesul se mi je računalnik in po nekaj urah mletja ScanDiska se je na zaslonu izpisalo, da Oknom manjka nek .dll. Takšne napake nisem videl prvič, disk sem priklopil na drug računalnik in poskusal prekopirati datoteke v Raziskovalcu, ki pa diska ni prepoznal.

Na internetu sem našel nek program za reševanje podatkov, ki je po ~10 urah mletja po disku nasel in prekopiral zelo veliko datotek. Zadovoljen, da sem rešil podatke sem vrnil disk v originalni računalnik in poskusil na novo inštalirati Okna. V setupu sem zbrisal particijo in poskusil narediti novo. Od tu naprej setup ni več hotel prepoznati diska, zato sem poskušal se z nekaj programi, ki sem jih v petih minutah našel na internetu, zbrisati particijo, MBR... Na koncu sem obupal in kupil nov disk.
Kot pa se je izkazalo čez nekaj dni, nisem "rešil" niti približno dovolj podatkov, seveda so manjkali najbolj pomembni, neprecenljivi dokumenti... Ob spoznanju s kakšno izgubo se soočam sem se nehal igrati in poiskal pomoč.
Pri Kotarju so hitro in profesionalno rešili podatke. Kot so mi povedali, je odpovedala ena od glav v trdem disku. Ob takšni okvari sam seveda nisem mogel rešiti vseh podatkov, vse moje igranje je kvečjemu povzročilo več škode. Rešili so za nas neprecenljive dokumente, ki jih bom sedaj zelo pogosto arhiviral, če pa se bom še kdaj soočal s pokvarjenim nosilcem podatkov, vem na koga se obrniti.

Hvala za vse rešene datoteke
Rok Dolenec

 

Anni d.o.o.
Motnica 7a
1236 Trzin

www.kotar.si 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

tel. 01/ 5-800-887
info 24/7 031/692-555

 

Aktualno

08/05/2014 Saso
"Ko se disk pokvari", objava prispevka na Kanal-u A o reševanju podatkov, ki ga izvajamo v našem...

Pohvale

02/03/2020 admin
Iskreno se zahvaljujem za storitve podjetja ANNI, saj so mi rešili več kot samo podatke s SSD diska....
04/05/2018 amatej
Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za profesionalno in uspešno izvedbo reševanja podatkov in zelo...
23/04/2018 amatej
Na raziskovalnem institutu v Franciji se je pokvaril disk na racunalniku z zelo pomembnimi podatki....

Tagi